2016-09-28 02:31:36• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Mérleg - Bizonyítania kell rátermettségét

Napi horoszkóp szeptember 28-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Ma ne csináljon túl nagy gondot a munkából. Szinte mindent rutinból old meg, és emellett van ideje egy kicsit a saját dolgaival is foglalkozni. Ha ön egyedülálló, akkor ma észreveheti, hogy egy kollégája többet érez ön iránt a barátságnál…

Bika: IV. 20. - V. 20.
Ma nem hiányzik önből a versenyszellem, de tudnia kell, hogy a nyílt csatározásoktól most jobb, ha távol tartja magát. Egy vetélytársa ugyanis erősebbnek bizonyulhat, mint hitte volna. Délután váratlanul valami elromlik az otthonában, és ez komolyan felbosszanthatja önt.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Ma egy fontos lehetőség adódhat az életében, talán váratlanul megüresedik valahol egy pozíció, amire mindig is vágyott. Ne szalassza el az alkalmat a munkahelyváltásra! A párja minden tervében támogatja, de azért tájékoztassa idejében a fejleményekről.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Reggel sok bosszúság éri, késedelemre, várakozásra számíthat ügyintézés, vagy utazás közben. Emiatt ingerült lehet, és a délelőtt eseményei még inkább feldühítik. Egy kollégája nem végzi el a munkáját, emiatt sokkal több teher hárul önre. Este próbáljon meg egy kicsit kikapcsolódni!

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Jobban tenné, ha elmondaná a kedvesének, ha valami bántja. Hamar tisztázhatják a konfliktust, és ettől ön is megnyugszik. Délután kap egy érdekes telefonhívást, ami előnyöket hozhat a karrierjében.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22. 
Ma nem mennek simán a dolgok, ám jó szervezéssel a legnehezebb akadályokat is le lehet küzdeni. Délután egy üzleti tárgyalás az ön számára kedvezően zárul, előnyös feltételeket sikerül majd kiharcolnia. Este támad egy nagyon jó ötlete, és ennek a kedvese is örülni fog.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.H
Ma olyan helyzetek adódhatnak, amelyekben bizonyítania kell a rátermettségét. Remekül meg tud felelni a kihívásnak, csak legyen egy kicsit magabiztosabb!

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Most több időre van szüksége mindenhez, mint máskor, nehezebben koncentrál a feladataira. A munkahelyi konfliktusokban ma az őszinteség a leginkább célravezető, nincs szükség rafinériára, csak nyíltan mondja el a problémáit. Este, ha teheti, menjen uszodába, ez nagyon jót fog tenni önnek.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Ma különösen sok energiával rendelkezik. Minden fáradság nélkül tud érvényesülni, de ügyeljen arra, hogy ne gázoljon át másokon. Figyeljen arra is, hogy nem fogalmazzon sértően, mert egy kollégája könnyen a szívére veheti a szavait.

Bak: XII. 22. - I. 19. 
Ha pénzügyi problémái vannak, kérjen szakszerű tanácsot az arra illetékestől. Könnyen olyan érzése támadhat, hogy egy fontos ügyben az ön háta mögött hoznak döntéseket. Tisztázza a helyzetet!

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Mielőtt ingerülten reagálna a főnöke felvetéseire, jobb, ha elszámol magában tízig, és kissé lehiggad. Ellenkező esetben olyasmi is kicsúszhat a száján, amit aztán meg kell bánnia.

Halak: II. 19. - III. 20.
Kellemes napra számíthat ma. Szívügyekben is tisztázódhatnak a kétségei, különösen akkor, ha a mai napot a kedvesével tölti. Most végre félre tudja tenni a féltékenykedést, és ha az önbizalma helyreáll, meg fog lepődni, milyen jól érzi magát a társával.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: